۲-۳ مجوزهای قانونی
۳-۱ سیمای اقتصادی استان
۳-۲ مزیت های مهم اقتصادی
۳-۳ بخش صنعت
۴-۱ معرفی محصولات
۴-۲ معرفی کدهای آیسیک دمنوش گیاهی
۴-۳ مشخصات فنی دمنوش گیاهی
۴-۴ موارد کاربرد
۴-۵ استانداردهای محصول
۴-۶ اهداف و ضرورت اجرای طرح
۴-۱۳-۱ برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف
۴-۱۳-۲ معبندی، نتیجهگیری و ارایه پیشنهاد
۵-۱ هدف از اجرای طرح
۵-۲ محصول تولیدی
۵-۳ مواد اولیه، کمکی و بستهبندی
۵-۴ روش تولید و ظرفیتسنجی
۵-۵ فرآیند تولید دمنوش گیاهی
۵-۶ تعیین ظرفیت و پیشبینی تولید
۵-۷ هزینههای سرمایهگذاری طرح.
۵-۱۵ سرمایه در گردش
۵-۱۶ زمانبندی اجرای طرح
۵-۱۷ هزینههای تولید.
۵-۱۸ حقوق و دستمزد
۵-۱۹ آّب، برق، سوخت و ارتباطات
۵-۲۰ تعمیر و نگهداری
۵-۲۱ هزینه استهلاک
۵-۲۲ هزینههای متفرقه و پیش بینی نشده
۵-۲۳ جدول هزینههای ثابت و متغی
۶-۱ پیش بینی عملکرد سود و زیان
۶-۲ پیش بینی منابع و مصارف
۶-۳ پیش بینی منابع ترازنامه
۶-۴ جدول عایدات نقدی
۶-۵ برخی از نسبتهای مالی