طرح توجیهی

تهیه طرح توجیهی صنعتی

طرح توجیهی

تهیه طرح توجیهی صنعتی

طرح توجیهی تولید روغن موتور

طرح توجیهی تولید روغن موتور

طرح توجیهی تولید روغن موتور ،روغن هیدرولیک و روغن دنده بسته بندی شده  آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی، این طرح توجیهی آماده  را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی تولید روغن موتور  اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح توجیهی تولید روغن موتور

 روغن های پایه و افزودنی ها در بلندر تحت شرایط حرارتی کنترل شده مطابق برنامه ریزی زمانی خاص با هم مخلوط می شوند. مخزن نگهداری مواد اولیه و بلندر  معمولاً مجهز به میکسر هستند تا اطمینان حاصل شود که روغن های پایه و مواد افزودنی کاملاً با هم مخلوط می شوند فرآیند اختلاط را می توان با استفاده از روش های مختلفی انجام داد، از جمله اختلاط دسته ای، اختلاط پیوسته و ترکیب هیبریدی که تحت حرارت تنظیم شده می تواند صورت پذیرد.طی فرایند تولید نمونه هایی از روان کننده در حال ساخت گرفته شده و  مورد آزمایش  و مطابقت با استاندارد قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود که مشخصات کیفی  روغن های صنعتی الزامات استاندارد را برآورد می کنند. آزمایش‌هایی که معمولاً انجام می‌شوند شامل آزمایش‌های ویسکوزیته، آزمایش‌های نقطه اشتعال و آزمایش‌های نقطه ریزش هستند.  
آزمایشگاه و آنالیز کیفی مواد اولیه ورودی و محصولات خروجی توسط بروزترین دستگاه‌های آزمایشگاهی و متخصصین مورد آنالیز کیفی قرار می‌گیرند

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و  مالی 

1-1  جدول چکیده مطالعات مالی  7

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی 

2-1 مجوزهای قانونی اخذ شده و مورد نیاز احداث طرح    9

2-3 بررسی توانمندی‌های مدیران واحد   9

فصل سوم: بررسی ظرفیت خودرو سازی و پراکنش آن در کشور 

  • بررسی ظرفیت‌های اسمی و عملیاتی خودروسازی در کشور  11
  • بررسی موقعیت استقرار طرح  از منظر تولید خودرو و روغن های صنعتی    15

فصل چهارم : سیمای اقتصادی  استان 

4-2  مزیت‌های مهم و اقتصادی استان فارس  15

4-3    حوزه صنعت  16

  • موقعیت پروژه   18

فصل پنجم: بررسی ویژگی‌ها استاندارها و کدهای محصولات   

5-1 ضرورت بلندینگ روغن پایه و تولید روغن   20     

5-2 معرفی محصولات  21

5-3  مراحل تهیه روغن پایه صنعتی پالایشگاهی  21 

5-4  ویژگی‌های فیزیکی روغن‌موتور 21     

5-5  معرفی کدهای ISIC روغن خودرو، روغن هیدرولیک ،روغن دنده  22

5-6  شماره تعرفه گمرکی   24

5-7   بررسی و ارائه استاندارد محصول  25

  • تعاریف، الزامات ، روش و  هدف و دامنه کاربرد   25

5-8   اصطلاحات و تعاریف  25

  • دسته‌بندی روغن‌پایه‌ها بر اساس خواص فیزیکی و  شیمیایی  25
  • استاندارد طبقه‌بندی روغن‌های هیدرولیک  26
  • جدول  روغن‌های بنزینی     
  • سطح کیفی روغن‌موتور   26   
  • استاندارد روغن‌های بنزینی  27

5-9  شاخص های آزمایشگاه مرجع بررسی استاندارد محصول   28

5-10  معرفی موارد مصرف و کاربرد   28      (  طرح توجیهی تولید فیلتر روغن خودرو )

5-11   بررسی کالای جایگزین روغن های صنعتی  29

5-12  اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز  29

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصا ششم : آمار عرضه وتقاضای روغن های صنعتی و تصفیه مجدد

6-1   آمار پروانه‌های بهره‌برداری تولید روغن و تصفیه مجدد و روغن‌های خودرو و صنعتی  31

6-2  وضعیت عرضه  34

6-3   تولید داخلی 34

6-4  پیش‌بینی عرضه داخلی  36

6-5 آمار تقاضا    39

6-6   تقاضای خارجی (صادرات) روغن صنعتی  40

6-7  پیش‌بینی تقاضا  40

6-8  وضعیت  تقاضای داخلی  40

6-9  عمده کانون‌های مصرف  40

6-10  تقاضای خارجی (صادرات)  42

6-11 پیش‌بینی تقاضای کل   42

6-12  تحلیل موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا  42

6-13 برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف 43

6-14  اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز  44

فصل هفتم: مطالعه فنی  طرح توجیهی تولید روغن موتور

  •  روش تولید و ظرفیت سنجی تولید. 46

7-1 فرایندهای تولید روغن‌ صنعتی از روغن پایه   46

7-2  ترکیب روان کننده ها 47

7-3  ذخیره سازی مواد اولیه 47

7-4 ذخیره  سازی مواد اولیه روان کننده ها  48

7-5  بلندینگ روغن های پایه و افزودنی ها  48

7-6 کنترل کیفیت و آزمایش روان کننده های مخلوط.. 48

7-7  لیست دستگاههای مورنیاز آزمایشگاه کنترل کیفیت روغن خودرو  49

7-8 بسته بندی و ذخیره سازی روغن موتور  49

7-9 انواع فرآیندهای بلندینگ  روان کننده  50

7-10  برآورد میزان مواد اولیه، محل تأمین و نحوه انتقال  50

7-11 برنامه‌ریزی تولید وفروش 51

7-12  هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی 52

7-13 مساحت زمین مورد نیاز    53

7-14  محوطه‌سازی  53

7-15  ساختمان سازی      53

  • بخش تولید 53
  • فضای انبار و دپو. 54

7-16  تجهیزات تولید 55

7-17  تأسیسات  55

7-15 تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی  57

  • سیستم اعلام و اطفاء حریق  57
  • سیستم گرمایش و سرمایش  57
  • سیستم هوای فشرده  57

7-18  برق مصرفی 57

  •   میزان آب مصرفی   58
  •  وسایل حمل‌ونقل  58
  • لیست وسایل حمل نقل موردنیاز بنگاه  58
  • هزینه های تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی  59
  • هزینه‌ های متفرقه و پیش‌بینی‌نشده   59

7-19  هزینه‌های قبل از بهره‌برداری 59

7-20  سرمایه در گردش   59

7-21  هزینه‌های عملیاتی تولید   60

7-22  حقوق و دستمزد 60

7-23 هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات  62

7-24 برآورد هزینه تعمیر و نگهداری.. 62

7-25 هزینه استهلاک.. 62

7-26  هزینه‌های ثابت و متغیر  63

7-27  نقطه سربه‌سر. 64

7-28  زمان‌بندی اجرای طرح 65  

فصل هشتم : صورتهای مالی  طرح توجیهی تولید روغن موتور

8-1  پیش‌بینی عملکرد سود و زیان. 67

8-2   جدول  پیش‌بینی منابع و مصارف  68

8-3   پیش‌بینی ترازنامه  69

8-4  عایدات نقدی  70

8-5  برخی از نسبت‌های مالی 71

طرح مرتبط:  طرح توجیهی تصفیه مجدد روغن به روش تقطیر در خلاء

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.



منبع : سایت طرح‌یاب دات کام -طرح توجیهی تولید روغن موتور

طرح توجیهی خوراک دام بر پایه علوفه

طرح توجیهی خوراک دام بر پایه علوفه 

طرح توجیهی خوراک دام بر پایه علوفه  آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی،  این  طرح توجیهی آماده را  از سامانه طرح یاب  دانلود کنید. درطرح توجیهی خوراک دام بر پایه علوفه  اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح توجیهی خوراک دام 

  • فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و  مالی  8

جدول چکیده وضعیت مالی و فنی طرح     8

فصل دوم: مشخصات و سوابق متقاضی 

2-   فرم سوابق متقاضی  10

2-1  فرم مشخصات کلیه سهامداران 10

2-2 فرم مشخصات مدیریت   10

2-3  مدیریت اجرایی 10

2-4  مجوزهای قانونی  11

2-5 بررسی توانمندی‌های مدیران واحد   12

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل سوم: موقعیت استقرار طرح توجیهی خوراک دام بر پایه علوفه 

3-1 استان خوزستان  14

3-2 مزیت های مهم اقتصادی خوزستان ( مطالعات آمایش سرزمین استان خوزستان )

3-3  بخش کشاورزی  16

3-4 بخش صنعت 17

3-5 آمار مجوزهای صنعتی استان خوزستان  18

3-6  توسعه بخش مولد اقتصادی استان از دیدگاه سند آمایش

فصل چهارم: استانداردها و ویژگی محصولات

4-1  تعاریف و تاریخچه  محصولات  30

4-2  نیازهای غذایی دام  31

4-3  انواع جیره غذایی 32

4-4  کنسانتره یا غذای متعادل  32

4-5  اصول تهیه جیره متعادل یا کنسانتره 33

4-6  مواد معدنی کنسانتره و اهمیت آن بر سلامتی دام  34

4-7-1   کربوهیدرات ها یا مواد قندی انرژی زا   35

4-7-2   پروتئین‌ها    35

4-7-3  چربی‌ها  35

4-7-4  مواد معدنی  35

4-7-5  ویتامین‌ها 35

4-8  مواد متشکله کنسانتره و ارزش غذایی آن‌ها  36

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

4-9 اهمیت مصرف کنسانتره 37 

4-10 ضرورت استفاده از کنسانتره تولیدی کارخانجات خوراک دام  39

4-11 جیره غذایی مورد نیاز دامها  42

4-12 انواع روش های تغذیه طیور  45

4-13  انواع خوراک پلت 47

4-14  فاکتورهای مؤثر بر کیفیت  محصول   47

4-15   تعیین کیفیت پلت  47

4-16  خوراک پلت در صنعت طیور  48

4-17  مزایای استفاده از دان پلت 48

4-18   خوراک پلت در صنعت دامداری 50

4-19 مزایای استفاده از پلت در تغذیه دام  50

4-20 فرآیند تولید خوراک طیور  51

4-21 معرفی محصولات طرح 51

4-22  معرفی کدهای ISIC متعلق به محصولات موردبررسی  52

4-23  استانداردهای محصول  53

4-24   کاربردها و موارد مصرف  محصول  53

4-25   کشورهای عمده تولید کننده و مصرف‌کننده 53

4-26  برخورداری از مزیت قیمت رقابتی  54

4-27  اهمیت استراتژیک  کالا  54

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

 فصل پنجم: آمار عرضه وتفاضا   ( بانک اطلاعاتی خوراک دام و طیور کشور )

5-1  مجوزهای تاسیس صنعتی  صادره  خوراک دام طیور  کشور و استان خوزستان  61

5-2 آمار عرضه   67

5-3   تولید داخلی  67

5-4   پیش‌بینی آتی  عرضه داخلی 68

5-5 پیش عرضه آتی براساس ظرفیت عملی واحدهای موجود 70

5-6   آمار تقاضا  71

5-7   تقاضای خارجی (صادرات): 71

  • پیش‌بینی تقاضا   71
  •  تقاضای داخلی  71
  • عمده کانون‌های مصرف  72
  • ظرفیت تقاضای داخلی   72

5-8  بررسی روند صادرات در سال‌های گذشته 73

5-9  وضعیت تقاضای بین المللی  (صادرات): 75

5-10 موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا  77

5-11  بازار هدف محصولات و برنامه فروش شرکت   78

5-12 جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارائه پیشنهاد  78

فصل ششم: مطالعه فنی ومالی طرح توجیهی خوراک دام بر پایه علوفه 

6- هدف از ایجاد طرح  81

6-1 ظرفیت محصول تولیدی 81

6-2 دانش فنی پروژه و روش تولید محصول 81

6-3  شرح کامل فرآیند تولید  82

6-4  لیست دستگاه‌های و ماشین آلات خط  تولیدی 83

6-5   مزایای اتوماسیون خط تولید  84

6-6    تاسیسات مورد استفاده طرح 85

6-7  فاضلاب ایجاد شده و روش دفع آن 86

6-8  هوای فشرده  86

6-9  بررسی های  مالی طرح 87

6-1 ظرفیت سنواتی تولید محصولات   88

6-2 هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی  88

6-3 مساحت  زمین 89

6-4 محوطه‌سازی.. 89

6-5   ساختمان  90

6-6  تجهیزات تولید 91

6-7 تأسیسات عمومی  92

6-8 برق مصرفی 92

6-9 هزینه‌های قبل از بهره‌برداری  95

6-10 سرمایه در گردش  95

6-11  هزینه‌های تولید. 96


6-12  حقوق و دستمزد 97

هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات  98

6-13 برآورد هزینه تعمیر و نگهداری  98

6-14 هزینه استهلاک  99

6-15  جدول هزینه‌های ثابت و متغیر 99

3-7  نقطه سربه‌ سر. 100

6-16 زمان‌بندی اجرای طرح توسعه 100

فصل هفتم صورتهای مالی 

7-1  پیش بینی عملکرد سود و زیان.103

7-2  جدول  پیش بینی منابع ومصارف 104

7-3  جدول پیش بینی  ترازنامه  104

7-4   جدول عایدات نقدی 106

7-5 برخی از نسبتهای مالی   106

7- جداول محاسبات کامفار  109

 گراف‌های کامفار

8-1 جدول پیش فرض های کامفار. 110

8-2  خروجی  نسبت های محاسبه شده 110

8-3  نمودار هزینه های عملیاتی  111

8-4 نمودار فروش محصولات 112

8-5 نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth)  113

8-6  نرخ بازده داخلی سرمایه (IRR)  113

8-7 ارزش فعلی خالص (NPV). 114

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

  •  تجزیه‌وتحلیل حساسیت  با محاسبات نرم‌افزار کامفار   115

8-8   ظرفیت نقطه سربه‌سر تولید   115

8-9 تحلیل حساسیت نرخ بازده داخلی نسبت به  تغییرات هزینه‌های تولید  116

8-10  دوره بازگشت سرمایه   117

8-11  ارزش افزوده سنوانی  118

طرح مرتبط:  طرح توجیهی و امکانسنجی تولید کربنات کلسیم

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن:  02166418908  هماهنگ فرمایید.



منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی خوراک دام بر پایه علوفه

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو و تولید کتین وکیتوزان

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو و تولید کتین وکیتوزان آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی، این طرح توجیهی آماده  را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو و تولید کتین وکیتوزان اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح  فرآوری ماهی و میگو و تولید کتین و کیتوزان

رﺷﺪ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺟﻬﺎن و ﻧﯿﺎز روزاﻓﺰون ﺑﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، ﻧﯿﺎزﻣﻨﺪ راﻫﮑﺎرﻫﺎی ﺑﻬﯿﻨﻪ در ﺗﺎﻣﯿﻦ  ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻏﺬاﯾﯽ اﺳﺖگوشت ماهیدر حال حاضر حدود 20 درصد از سهم پروتئین حیوانی کل جهان از طریق ماهی و آبزیان تامین می شودماهی  و میگو منبع غنی  از تمام اسیدهای آمینه به خصوص لیزین است با این تفاوت که میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد.  از پوسته میگو هم  طی برای استخراج کیتین فرآیندهای املاح زدایی و پروتئین زدایی و کنترل ماندگاری، غلظت مواد فرآوری کننده یعنی هیدروکلریک اسید و سدیم هیدروکسید و دمای واکنش  انجام می گیرد کیتین و کیتوسان دو ماده پروتئینی می باشند که به مقدار زیاد در پوست میگو و استخوان ماهی وجود دارند 

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی  

  1. عنوان و مجری واحد تولیدی  11
  2. شاخص‌های عملیاتی   11
  3. وضعیت پرسنلی    11
  4. زمین و ساختمان    11
  5. تجهیزات خط تولید  11
  6. کل سرمایه‌گذاری فاز ساخت  11
  7. هزینه‌های تولید سالیانه  12
  8. فروش سالیانه  12
  9. شاخص‌های اقتصادی 
  10. ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی  

2-1  سوابق متقاضی   14

2-2  سهامداران  14

2-3 مدیریت  14

2-4  مدیریت اجرایی   14

2-5  مجوزهای قانونی  14

2-6  بررسی توانمندی‌های مدیران واحد  15

فصل سوم:بررسی موقعیت استقرار طرح  

3-1  موقعیت  و محل اجرای طرح  17

3-2   استان خوزستان  17

3-3 مزیت های مهم اقتصادی خوزستان  17   (مطالعات آمایش سرزمین استان خوزستان )

3-3-2   بخش کشاورزی  20

3-3-3  بخش صنعت  21

3-3-4 آمار مجوزهای صنعتی استان خوزستان 21

3-3-5   بخش خدمات   22

3-3-6 منطقه آزاد اقتصادی اروند   23

3-3-7  سازمان منطقه آزاد اروند  24

3-3-8  سایت صنعتی اروند  25

3-3-9  مشخصات سایت صنعتی اروند – آبادان و خرمشهر   25

3-3-10  موقعیت پروژه   27

3-3-11  وضعیت  دسترسی به زیرساخت‌ها   28

3-3-12  ویژگی محل اجرای  طرح    30

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل چهارم: بررسی ویژگیها استاندارها و کدهای محصولات

4-1   مقدمه    33

4-2  مزیت های  فراوری آبزیان  34

4-3  تعاریف موضوعی    35

4-3-1   آبزیان 35

4-3-2  پرورش آبزیان 35

4-3-3  آبزیان پرورشی   35

4-3-4 استخر و منظوره کشاورزی  35

4-3-5  استخر ذخیره آب کشاورزی   36

4-3-6 ماهیان گرم آبی  36

4-3-7 ماهیان سرد آبی  36

4-3-8 ماهیان خاویاری پرورشی   36

4-3-9  بچه ماهی تولید شده   36

4-3-10 بچه ماهی رهاسازی شده   36

4-3-11   ذخیره سازی   36

4-3-12  بچه میگوی تولید شده  36

4-3-13   بچه میگوی رها سازی شده  37

4-3-14  مزارع پرورش آبزیان   37

4-3-15   مساحت مفید پرورش آبزیان  37

4-3-16  مراکز تکثیر آبزیان  37

4-3-17  آب بندان   37

4-3-18   صید (آبزیان صید شده )  37

4-3-19  تخلیه صید  37

4-3-20   صیدگاه  37

4-3-21  ماهیان استخوانی 37

4-3-22  ماهیان خاویاری   38

4-3-23 مصرف سرانه آبزیان  38

4-3-24  پودرماهی.. 38

4-3-25   سردخانه. 38

4-3-26  فرآوری ماهی ومیگو   38

4-3-27  انجماد.  38

4-3-28  تونل انجماد. 38

4-3-29   کنسروسازی   39

4-3-30   خاویار  39

4-4  معرفی محصولات 39

4-4-1  میگو  39

4-4-2  ارزش غذایی میگو  40

4-4-3  ماهی جنوب 41

4-4-4 ترکیبات غذایی آبزیان 41

4-4-5   پروتئین 41

4-4-6 اسید های آمینه  41

4-4-7  ویتامین ها 41

4-4-8  مواد معدنی 42

4-4-9  چربی  42

4-5  کتین و کتیوزان   43

4-5-1  فرایند تولید کیتین به شرح زیر می باشد. 43

4-5-2   انواع کیتوسان  44

4-5-3  ظرفیت محصولات  طرح   44

4-6  معرفی کدهای ISIC متعلق به محصولات مورد بررسی  45

4-7  موارد کاربرد: 46

4-8  کالاهای جایگزین   46

4-9  استاندارد و بهداشت محصولات  47

4-10   تعرفه گمرکی  48

4-11  کارکردهای آبزیان  فراوری شده. 50

4-12 کارکرد در سطح عمومی.. 50

4-13  کارکرد درسطح پروژه  50

4-14  قیمت فروش محصولات طرح    51

4-15 کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده   52

4-16  اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز   52

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

 فصل  پنجم : مطالعه بازار طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

5-1 مقدمه   54

5-2   آمار شیلات استان خوزستان  54

5-3  عرضه  60

5-4  تولید داخلی    60

5-5  واردات   69

5-6  پیش بینی عرضه داخلی  69

5-7   تقاضا   73

5-8  تقاضای خارجی (صادرات)  73

5-9  پیش‌بینی تقاضا    73

5-10   تقاضای داخلی  73

5-11  عمده کانونهای مصرف  73

5-12   تقاضای خارجی (صادرات)  75

5-13 پیش‌بینی تقاضای کل    76

5-14  تحلیل موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا   76

5-15 برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف   77

5-16   جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارایه پیشنهاد   77

5-17 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز  77

 فصل ششم : مطالعه فنی طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

6-1  هدف از ایجاد طرح فراوری آبزیان  80

6-2  محصول تولیدی  80

6-3  دانش فنی پروژه و روش تولید محصول 80

6-4  معرفی خط تولید محصول. 81

6-4-1  فرایند فراوری میگو. 81

6-4-2   فرایند بازیافت پوست میگو   85

6-4-3   فرایند بسته بندی ماهی  86

6-4-4  ماشین آلات خط تولید فراوری آیزیان  87

6-5  برآورد هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی   89

6-6  مساحت زمین   89

6-7  برآرود هزین محوطه‌سازی  90

6-8  برآرود هزینه  ساختمان سازی  90

  • بخش تولید و فراوری ماهی میگو و بایافت پوست میگو 91
  • فضای انبار   91
  • بخش تاسیسات و تعمیر گاه 91
  • بخش اطلاع رسانی (زیرساختهایIT ، خدمات فناوری اطلاعات 91
  • ساختمانهای جنبی و رفاهی پرسنل ،اداری و مدیریت 91

6-9  لیست تجهیزات  91

6-10  برآرود هزینه  تأسیسات  مکانیکی و برقی  93

6-11  برق 93

6-12 سیستم اعلام و اطفاء حریق 94

6-13 سیستم گرمایش و سرمایش  94

6-14  سیستم هوای فشرده  94

6-15  سوخت    94

6-16  ارتباطات  94

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

  • آب  94
  • وسایل حمل و نقل   95
  • تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی  95

6-17  هزینه‌های متفرقه و پیش‌بینی نشده  95

6-18  هزینه‌های قبل از بهره‌برداری  95

6-19   سرمایه در گردش  96

6-20  برآورد هزینه‌های تولید   97

6-21 هزینه آّب، برق، سوخت و ارتباطات 99

6-22  تعمیر و نگهداری  100

6-23  هزینه استهلاک 101

6-24 جدول هزینه‌های ثابت و متغیر  101

6-25  ظرفیت در نقطه سربسر  102

  • زمان‌بندی اجرای طرح  103

فصل هفتم  : صورنهای  مالی طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

7-1 جدول عملکرد سود و زیان  105

7-1 جدول منابع و مصارف  106

7-2 جدول  ترازنامه 107

7-3   جدول عایدات نقدی  108

7-4 برخی از نسبتهای مالی  109

فصل هشتم : جداول محاسبات کامفار

8-1  هزینه های  سرمایه گذاری  با اعمال نرخ تنزیل  112

8-2  جدول هزینه های عملیانی و فروش  113

8-3 نمودار بهای تمام شده محصولات  113

8-4   جدول هزینه های مستقم محصولات  114

8-5  جدول و نمودار نسبت مالی  116

8-6   جدول و نمودار کل فروش  117

8-7  جدول و نمودار تامین مالی  117

8-8  جدول و نمودار بدهی های مالی  118

8-9  نمودار و جدول جریان نقدینگی تجمعی.. 119

8-10  نموارهای نقطه سربسر و حاشیه سود  128

8-11  جدول و نمودار نسبت جاری  129

8-12  جدول و نمودار افزایش در سرمایه در گردش  130

8-13  جدول و نمودار هزینه های مستقیم فراوری ماهی فیله 131

8-14    جدول و نمودار سهم فروش محصول از کل فروش  132

8-15  جدول و نمودار کل فروش و هزینه های  تولید    132

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

طرح مرتبط:  طرح توجیهی قوطی سازی

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.



منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

طرح توجیهی تولید کولر آبی

طرح توجیهی تولید کولر آبی

طرح توجیهی تولید کولر آبی آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی ، این  طرح توجیهی آماده را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید. درطرح توجیهی تولید کولر آبی   اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح توجیهی تولید کولر آبی

کولر آبی  مجموعه ای  متشکل از قطعات  ساخته شده  مکانیکی ، برقی  و مونتاژ شده در داخل یک اتاقک کوچک می باشد که برای ایجاد محیطی خنک و مرطوب مورد استفاده قرار می گیرد این دستگاه در خارج از محیط مورد نظر نصب می شود و سرمای خود را با ایجاد رطوبت در هوای خشک همراه با به جریان انداختن این هوای خنک از طریق کانال ارتباطی  تامین مینماید .بدین جهت استفاده از این وسیله در مناطقی با آب و هوای خشک ونیمه خشک استفاده می نمایند و در ساحتاری داخلی کولر آبی در بخش اصلی دمنده و مجموعه خنک کننده تعبیه شده است  وگونه های محتلف آن براساس میزان هوادهی ، میزان آب و انرژی مصرفی براساس نیاز تهویه محیط ساخته می شود.

فصل اول: چکیده مطالعات فنی،  اقتصادی و مالی

خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح  9

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی

2-1  فرم سوابق متقاضی  11

2-2  جدول مشخصات سهامداران  11

2-3   فرم مشخصات مدیریت  11

2-4 مدیریت اجرایی   11

2-5 لیست مجوزهای قانونی  اخذ شده ومورد نیاز   11

2-6 بررسی توانمندی‌های مدیران واحد  12

فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح

3-1 سیمای اقتصادی  استان تهران 14

3-2 مزیت‌های مهم و اقتصادی استان تهران  16  ( مطالعات آمایش سرزمین استان تهران  )

3-5  وضعیت حوزه  خدمات و مسکن 20

3-6 سایت صنعتی… 20

3-7  موقعیت پروژه. 21

3-8  مشخصات واحدهای مهم  تولید لوازم خانگی و کولر آبی کشور  21

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل چهارم: محصول، ویژگی‌ها و استاندارهای آن

4    مقدمه  24

4-1  مزیت‌های تولید محصولات  24

4-2  تعاریف موضوعی   25

4-3  فرایند تولید لوازم خانگی   26

4-4   گروه بندی محصول برقی  26

4-5  معرفی محصولات طرح  28

4-3-1   کولر آبی  28

4-3-2  انواع کولر آبی   29

4-3-3 دسته بندی کولر آبی  بر اساس سیستم چرخش آب 29

4-3-4  کولر آبی معمولی   29

4-3-5  کولر آبی چرخشی  29

4-3-6  کولر آب پاش  29

4-3-7 گروه بندی کولرها  بر اساس ظرفیت هوادهی 30

4-3-8 مکانیزم کار کولر آبی   30

4-3-9  قطعات تشکیل دهنده کولر آبی  30

4-3-10  راندمان کولر آبی  32

4-3-11  میزان مصرف انرژی و مصرف آب.. 32

4-3-12  میزان ظرفیت هوادهی  32

4-3-13  نقش قیمت وزن و طراحی صنعتی   33

4-4   معرفی کدهای ISIC انواع کولر    34

4-5 شماره تعرفه گمرکی  35

4-6  بررسی و ارائه استاندارد محصول  35

  • تعاریف، الزامات و روش¬ هدف و دامنه کاربرد   35

4-7  ویژگی‌ها و مشخصات فنی محصول 36

4-8  بررسی کالای جایگزین  مولر آبی  36

4-9   عوامل مؤثر و قیمت فروش محصولات طرح  36

4-10  بررسی قیمت محصولات   37

4-11  موارد مصرف کولر  37

4-12  کالاهای جایگزین  کولر آبی  37

4-13     بررسی  جهانی صادرات و واردات لوازم  خانگی   40

4-13-1   حجم بازار جهانی  لوازم خانگی الکتروموتوردار   40

4-13-2   صادرات و واردات جهانی سایر لوازم خانگی  41

4-14    اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز  43

4-15  کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف‌کننده محصول   43

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل پنجم آمار تولید لوازم حانگی برقی و کولر آبی

5-1  وضعیت آماری کل پروانه‌های صنعتی تولید کشور  45

5-2  آمار پروانه‌های بهره‌برداری تولید لوازم‌خانگی کشور و استان تهران 46

5-3   آمار عرضه  48

5-4  آمار  تولید داخلی    48

5-5   آمار واحدهای دارای پروانه بهر برداری تولید لوازم‌خانگی استانهای کشور 48

5-6 نمودار پروانه های بهره برداری تولید کولر آبی  استانهای کشور  49

5-7  نمودار ظرفیت تولید  واخدهای صنعتی تولید کولر آبی  استانهای کشور  50

5-8  لیست واحدهای مهم و بزرگ تولید کولر آبی کشور  50

5-9  آمار  واردات  51

5-10  پیش‌بینی عرضه داخلی… 51

5-11  تقاضا  53

5-12  تقاضای خارجی (صادرات)  53

5-13  پیش‌بینی تقاضا   53

5-14  تقاضای داخلی  53

5-15  عمده کانون‌های مصرف  53

5-16  پیش‌بینی تقاضای کل  55

5-17  تحلیل موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا  55

5-18 برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف   56

5-19  جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارائه پیشنهاد  56

فصل ششم: مطالعه فنی و مالی

  •  روش تولید و ظرفیت سنجی تولید

6-1  فرآیند تولید کولر آبی   58

6-2  راهبرد تولید بنگاه   58

6-3  عمده ترین مزیت های تولید داخل  59

6-4 دانش فنی  تولید کولر بدنه فلزی   59

6-5  روش های مختلف برشکاری  60

6-6-1 برشکاری به کمک قیچی های دستی  60

6-6-2 برشکاری به کمک قیچی های گیوتینی 60

6-6-3 برشکاری به کمک قیچی های هیدرولیکی  60

6-6-4 برشکاری با  پرس  61

6-6-5  روشهای مختلف فرم دهی قطعات فلزی 61  ( طرح توجیهی تولید قالب های صنعتی  )

6-6-6 روشهای مختلف اتصال اجزا  61

6-6-7  پیچ و مهره اتصال دهنده 61

6-6-8 جوشکاری و چسب کاری   62

6-6-9 پرچکاری    62

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

6-6-10  روشهای مختلف پوشش دهی   62

  • رنگ کاری  62
  • لعابکاری  63
  • آبکاری  63

6-6-11   روش مونتاژ نهایی 63

6-6-12 فرایند تولید بدنه پلاستیکی کولر آبی 63

  • ماشین‌آلات و تجهیزات اصلی  تولید بدنه پلاستیکی کولر  64
  •   دستگاه‌های تزریق تولید انواع بدنه  پلاستیکی کولر   64    ( طرح تولید دستگاه های تزریق )
  • مزایای اتوماسیون خط تولید  65
  •  فرایند تولید بدنه پلاستیکی کولر   65
  • آسیاب و گرانول ساز  66

6-6-13 بررسی روشهای  ساخت مناسب کولر  66

6-6-14   خصوصیات کالا   66

6-6-15  ویژگی روش تولید کولر. 66

6-6-16  مشخصات  دستگاههای خط تولید67

6-6-17  فرآیند های مناسب  تولید با استفاده از پارامترهای تعیین کننده  67

6-6-18  بهترین روش جهت برش کاری  67

6-6-19  فرآیند مناسب فرمینگ  ورق های فلزی  67

6-6-20 شاخص های روش مناسب  اتصال اجزاء مختلف کولر 67

6-6-21 شاحص های  انتخاب  روش مناسب  پوشش دهی سطح کولر آبی  68

6-6-22   خط  مناسب  مونتاژ و بسته بندی کولر   68

6-6-23 فرایند عملیاتی تولید کولر آبی  تناسب با روش های بهینه تولید  68

6-6  ظرفیت سنواتی تولید محصولات  70

6-7 هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی

6-8 مساحت زمین   71

6-9  محوطه‌سازی  72

6-10  ساختمان سازی 72

  • بخش تولید 72
  • فضای  73

6-11  لیست تجهیزات تولید.. 74

6-12      تأسیسات عمومی مکانیکی و برقی  74

6-13    میزان برق مصرفی   75

6-14  هزینه‌های قبل از بهره‌برداری 78

6-15  محاسبه سرمایه در گردش  78

6-16  هزینه‌های تولید  79

  • مواد اولیه، کمکی و بسته‌بندی  79

6-17    جقوق و دستمزد. 81

6-18  هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات 82

6-19  برآورد هزینه تعمیرات  و نگهداری  83

6-20  هزینه استهلاک  83

6-21   جدول هزینه‌های ثابت و متغیر  83

4-6 نقطه سربه‌سر  84

6-22  زمان‌بندی اجرای طرح 85

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل هفتم : صورتهای مالی

7-1  پیش‌بینی عملکرد سود و زیان  87

7-2  جدول  پیش‌بینی منابع و مصارف 88

7-3  جدول پیش‌بینی ترازنامه  89

7-4 جدول عایدات نقدی  90

7-5  برخی از نسبت‌های مالی   91

طرح مرتبط: طرح توجیهی مونتاژ لوازم برقی خانگی  

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن:  02166418908 هماهنگ فرمایید.



منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید کولر آبی

طرح توجیهی تولید ظروف پت از پریفرم

طرح توجیهی تولید ظروف پت از پریفرم

طرح توجیهی تولید ظروف پت از پریفرم آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی ، این طرح توجیهی آماده را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی تولید ظروف پت از پریفرم  اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید. 

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح توجیهی تولید ظروف پت از پریفرم

پلی اتیلن ترفتالات  با نام اختصاری PET  دارای گرید های مختلفی است که در مقایسه با سایر محصولات پتروشیمی از تقاضای بسیار بالایی در جهان برخوردار است از آن در صنایع  بسته بندی برای ساخت ظروف و بطری ها  ،  نساجی، پوشاک و صنایع مبلمان استفاده می شود. ترفتالات  PET  پلیمری  ترموپلاستیک از خانواده پلی استرها می باشد که طی فرایند پلیمریزاسیون مرحله ای از واکنش مابین اسید ترفتالیک خالص  PTA و مونو اتیلن گلیکول  MEG  تولید می شود از جمله خصوصیات این پلیمر  سختی، سفتی و استحکام بالا ،چقرمگی خوب  حتی در مقاومت به  خزش خوب در دماها ی پایین و پایداری ابعادی بالا  می توان اشاره کرد این  پلیمر در دمای کاری بین 40 تا 100درجه سانتیگراد سفید رنگ در حالت نیمه کریستالی و شفاف بوده و  در حالت آمورف  عایق الکتریکی خوب میباشد ومقاومت بالایی را  در برابر کشش و پاره شدن نشان میدهد.  پلی اتیلن تر فتالات در دمای اتاق در برابر آب، اسیدهای رقیق، الکل ها، اترها، روغنها، چربی ها و هیدرو کربنات های آرو ماتیک و آلیفاتیک نیز  مقاوم است.  

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و  مالی 

2-1   مشخصات  شخصیت حقیقی /حقوقی  9

2-2  سهامداران:   شخصیت حقیقی بنام خانم مینا یمینی فرد. 9

2-3  مجوزهای قانونی   9

فصل سوم: سیمای اقتصادی استان 

3-1  معرفی استان 11

3-2  مزیت های مهم اقتصادی خوزستان  11   ( مطالعات آمایش سرزمین استان خوزستان )

3-3  بخش صنعت  13

فصل  چهارم : مطالعه بازار و بررسی اقتصادی  

4-1   مقدمه   15

4-2  معرفی محصولات   16

4-3  خواص PET 

4-4    انواع گریدهای پلی اتیلن ترفتالات   18

4-5    پلی اتیلن ترفتالات گرید بطری  19

4-6    کاربردهای پلی اتیلن ترفتالات گرید بطری  19

4-7  فرآیند تولید  PET 

4-8  محصولات طرح   20

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل پنجم : آمار  وضعیت عرضه و تقاضا  

5-1   عرضه  22

5-2  تولید داخلی  24

5-3  پیش‌بینی تقاضای کل  25

5-4   -تحلیل موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا  25

5-5    برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف  26

5-6    جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارایه پیشنهاد   26

فصل ششم : مطالعات فنی و مالی طرح توجیهی تولید ظروف پت از پریفرم

6-1    هدف از اجرای طرح   28

6-2    محصول تولیدی   28

6-3   تولید ظروف مورد نیاز جهت بسته بندی آب معدنی  28  (  طرح توجیهی تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی )

6-4  دستگاه تولید بطری پت یا بلومولدینگ   28

6-5    تولید پریفرم در دستگاه  تزریق  29    

6-6  دستگاه بادکن  پریفرم  30

6-7    مزایای اتوماسیون خط تولید  32

6-8  فرایند تولید   32

6-9  ظرفیت عملی  خط  تولید    32

6-10  هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی 33

6-11  مساحت زمین   34

6-12  محوطه‌سازی   34

6-13  ساختمان سازی  34

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

  • بخش تولید   34
  • فضای انبار   35
  • بخش تاسیسات و تعمیر گاه. 35
  • نگهبانی وسرایداری.. 35
  • بخش اطلاع رسانی (زیرساختهایIT ، خدمات فناوری اطلاعات )   35
  • ساختمانهای جنبی و رفاهی پرسنل ،اداری و مدیریت  35

6-14 تجهیزات  تولید 36

6-15  تأسیسات عمومی  37

6-16  سیستم اعلام و اطفاء حریق 38

6-17 سیستم گرمایش و سرمایش  38

6-18 سیستم هوای فشرده   39

6-19  آب مصرفی.  39

6-20  وسایل حمل و نقل  39

6-21 تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی   39

6-22  هزینه‌های متفرقه و پیش‌بینی نشده  39

6-23      هزینه‌های قبل از بهره‌برداری  40

6-24  سرمایه در گردش  40

6-25  هزینه‌های تولید.  42

  • مواد اولیه، کمکی و بسته‌بندی  42

6-26      حقوق و دستمزد. 42

6-27  هزینه آّب، برق، سوخت و ارتباطات 43

6-28      تعمیر و نگهداری  44

6-29 هزینه استهلاک  44

6-30      جدول هزینه‌های ثابت و متغیر   45

6-31      زمان‌بندی اجرای طرح  45

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل هفتم: صورتهای مالی طرح توجیهی تولید ظروف پت از پریفرم

7-1  پیش‌بینی عملکرد سود و زیان  48

7-2  جدول  پیش‌بینی منابع و مصارف  49

7-3 جدول پیش‌بینی ترازنامه    50

7-4 جدول عایدات نقدی  51

7-5    برخی از نسبت‌های مالی   52

طرح مرتبط: طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه و شربت میوه

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن:  02166418908 هماهنگ فرمایید.



منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید ظروف پت از پریفرم