طرح توجیهی

تهیه طرح توجیهی صنعتی

طرح توجیهی

تهیه طرح توجیهی صنعتی

طرح توجیهی تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه

طرح توجیهی و امکانسنجی تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی را از سامانه طرح یاب  دانلود کنید. در طرح تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه  اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید :

  • فصل اول: چکیده مطالعات فنی – اقتصادی- مالی

خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح..

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی..

2-1 سوابق متقاضی

2-5 مجوزهای قانونی:

2-6 مجوزهای قانونی

فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح
 فصل سوم

3-1 سیمای استان

3-2 مزیت‌های مهم و اقتصادی استان اصفهان

3-3  نقش حوزه صنعت استان اصفهان بر اساس سند آمایش ملی.

3-4 توانمندی‌های بخش صنعت و معدن

3-5سایت صنعتی

3-6 موقعیت پروژه.

فصل چهارم: محصول، ویژگی‌ها و استاندارهای آن

4-1 مزیت‌های تولید محصولات

4-2 معرفی محصولات و فواید آنها:

4-3  ادویه ها و  طبقه بندی آنها

4-4 شماره تعرفه گمرکی

4-5 بررسی و ارائه استاندارد محصول

4-6  ویژگی‌ها و مشخصات فنیبسته بندی میوه خشک و ادویه

4-7 معرفی موارد مصرف و کاربرد

4-8. بررسی کالای جایگزین و تجزیه‌وتحلیل اثرات آن بر مصرف محصولات.

4-9 بررسی قیمت محصولات

4-10 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز

4-11 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف‌کننده محصول

فصل پنجم: مطالعه بازار و بررسی اقتصادی طرح

5-1 واردات

5-2 وضعیت جهانی صادارت میوه خشک جهان

5-3 آمار پروانه‌های بهره‌برداری تولید ادویه کشور و استان اصفهان

5-4 آمار جوار تاسیس های صنعتی صادره

5-5 عرضه

5-6 تولید داخلی.

5-7 واردات:

5-8 پیش‌بینی عرضه داخلی

5-9 تقاضا

5-10 تقاضای خارجی (صادرات)

5-11  پیش‌بینی تقاضا

5-12  تقاضای داخلی

5-13 عمده کانون‌های مصرف

5-14 پیش‌بینی تقاضای کل

5-15 تحلیل موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا

5-16  جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارائه پیشنهاد

فصل ششم: مطالعه فنی

روش تولید و ظرفیت سنجی تولید میوه  خشک

6-1 فرآیند آماده سازی و خشک کردن.

6-2 مراحل آماده سازی.

6-3 بازرسی اولیه

6-4  بازبینی قبل از شست وشو

6-5 شست و شو و گندزدایی.

6-7 بازرسی پس از شست و شو

6-8 پوست گیری(Peeling)

6-9 حذف قسمت های ناخواسته (Trimming)

6-10 خرد کردن و  اسلایس کردن

6-11  غیر فعال کردن آنزیم(Blanching)

6-12 مرحله انیدرید سولفورو زدن دود دادن با گوگرد.

5-13 خشک کردن.

6-14 سورت و بسته بندی محصول نهای

6-15   قرنطینه کردن محصول

6-16انبارش محصول نهایی.

6-17   فرآیندخشک کردن میوه ها

6-18 فرایند تولید بسته بندی انواع ادویه.

6-19 ماشین آلات خط تولید.

6-20 محصولات طرح.

6-21  ظرفیت سنواتی تولید محصولات

6-22 هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی

6-26 سرمایه در گردش

6-27 هزینه‌های تولید

6-28 حقوق و دستمزد.

6-29 هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات

6-30  تعمیر و نگهداری

6-31 هزینه استهلاک

6-32 جدول هزینه‌های ثابت و متغیر

6-33  نقطه سربه‌سر

6-34 زمان‌بندی اجرای طرح

7 فصل هفتم: مطالعه مالی.

7-1 پیش بینی عملکرد سود و زیان

7-2 پیش بینی منابع و مصارف

7-3 پیش بینی منابع ترازنامه

7-4 جدول عایدات نقدی

7-5 برخی از نسبتهای مالی

8 گراف‌های کامفار

8-1 نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth)

8-2 نرخ داخلی بازگشت سرمایه (IRR): 91

8-3 نرخ بازگشت داخلی برای آورده سهامداران (IRRE)

8-4   ارزش فعلی خالص (NPV)

8-5 نقطه سربه‌سر تولید: 92

8-6    نرخ داخلی بازگشت سرمایه (IRR)

8-7 تحلیل حساسیت نسبت به هزینه‌های تولید



منبع: طرح توجیهی تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد