طرح توجیهی

تهیه طرح توجیهی صنعتی

طرح توجیهی

تهیه طرح توجیهی صنعتی

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو و تولید کتین وکیتوزان

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو و تولید کتین وکیتوزان آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی، این طرح توجیهی آماده  را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو و تولید کتین وکیتوزان اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح  فرآوری ماهی و میگو و تولید کتین و کیتوزان

رﺷﺪ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺟﻬﺎن و ﻧﯿﺎز روزاﻓﺰون ﺑﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، ﻧﯿﺎزﻣﻨﺪ راﻫﮑﺎرﻫﺎی ﺑﻬﯿﻨﻪ در ﺗﺎﻣﯿﻦ  ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻏﺬاﯾﯽ اﺳﺖگوشت ماهیدر حال حاضر حدود 20 درصد از سهم پروتئین حیوانی کل جهان از طریق ماهی و آبزیان تامین می شودماهی  و میگو منبع غنی  از تمام اسیدهای آمینه به خصوص لیزین است با این تفاوت که میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد.  از پوسته میگو هم  طی برای استخراج کیتین فرآیندهای املاح زدایی و پروتئین زدایی و کنترل ماندگاری، غلظت مواد فرآوری کننده یعنی هیدروکلریک اسید و سدیم هیدروکسید و دمای واکنش  انجام می گیرد کیتین و کیتوسان دو ماده پروتئینی می باشند که به مقدار زیاد در پوست میگو و استخوان ماهی وجود دارند 

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی  

  1. عنوان و مجری واحد تولیدی  11
  2. شاخص‌های عملیاتی   11
  3. وضعیت پرسنلی    11
  4. زمین و ساختمان    11
  5. تجهیزات خط تولید  11
  6. کل سرمایه‌گذاری فاز ساخت  11
  7. هزینه‌های تولید سالیانه  12
  8. فروش سالیانه  12
  9. شاخص‌های اقتصادی 
  10. ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی  

2-1  سوابق متقاضی   14

2-2  سهامداران  14

2-3 مدیریت  14

2-4  مدیریت اجرایی   14

2-5  مجوزهای قانونی  14

2-6  بررسی توانمندی‌های مدیران واحد  15

فصل سوم:بررسی موقعیت استقرار طرح  

3-1  موقعیت  و محل اجرای طرح  17

3-2   استان خوزستان  17

3-3 مزیت های مهم اقتصادی خوزستان  17   (مطالعات آمایش سرزمین استان خوزستان )

3-3-2   بخش کشاورزی  20

3-3-3  بخش صنعت  21

3-3-4 آمار مجوزهای صنعتی استان خوزستان 21

3-3-5   بخش خدمات   22

3-3-6 منطقه آزاد اقتصادی اروند   23

3-3-7  سازمان منطقه آزاد اروند  24

3-3-8  سایت صنعتی اروند  25

3-3-9  مشخصات سایت صنعتی اروند – آبادان و خرمشهر   25

3-3-10  موقعیت پروژه   27

3-3-11  وضعیت  دسترسی به زیرساخت‌ها   28

3-3-12  ویژگی محل اجرای  طرح    30

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل چهارم: بررسی ویژگیها استاندارها و کدهای محصولات

4-1   مقدمه    33

4-2  مزیت های  فراوری آبزیان  34

4-3  تعاریف موضوعی    35

4-3-1   آبزیان 35

4-3-2  پرورش آبزیان 35

4-3-3  آبزیان پرورشی   35

4-3-4 استخر و منظوره کشاورزی  35

4-3-5  استخر ذخیره آب کشاورزی   36

4-3-6 ماهیان گرم آبی  36

4-3-7 ماهیان سرد آبی  36

4-3-8 ماهیان خاویاری پرورشی   36

4-3-9  بچه ماهی تولید شده   36

4-3-10 بچه ماهی رهاسازی شده   36

4-3-11   ذخیره سازی   36

4-3-12  بچه میگوی تولید شده  36

4-3-13   بچه میگوی رها سازی شده  37

4-3-14  مزارع پرورش آبزیان   37

4-3-15   مساحت مفید پرورش آبزیان  37

4-3-16  مراکز تکثیر آبزیان  37

4-3-17  آب بندان   37

4-3-18   صید (آبزیان صید شده )  37

4-3-19  تخلیه صید  37

4-3-20   صیدگاه  37

4-3-21  ماهیان استخوانی 37

4-3-22  ماهیان خاویاری   38

4-3-23 مصرف سرانه آبزیان  38

4-3-24  پودرماهی.. 38

4-3-25   سردخانه. 38

4-3-26  فرآوری ماهی ومیگو   38

4-3-27  انجماد.  38

4-3-28  تونل انجماد. 38

4-3-29   کنسروسازی   39

4-3-30   خاویار  39

4-4  معرفی محصولات 39

4-4-1  میگو  39

4-4-2  ارزش غذایی میگو  40

4-4-3  ماهی جنوب 41

4-4-4 ترکیبات غذایی آبزیان 41

4-4-5   پروتئین 41

4-4-6 اسید های آمینه  41

4-4-7  ویتامین ها 41

4-4-8  مواد معدنی 42

4-4-9  چربی  42

4-5  کتین و کتیوزان   43

4-5-1  فرایند تولید کیتین به شرح زیر می باشد. 43

4-5-2   انواع کیتوسان  44

4-5-3  ظرفیت محصولات  طرح   44

4-6  معرفی کدهای ISIC متعلق به محصولات مورد بررسی  45

4-7  موارد کاربرد: 46

4-8  کالاهای جایگزین   46

4-9  استاندارد و بهداشت محصولات  47

4-10   تعرفه گمرکی  48

4-11  کارکردهای آبزیان  فراوری شده. 50

4-12 کارکرد در سطح عمومی.. 50

4-13  کارکرد درسطح پروژه  50

4-14  قیمت فروش محصولات طرح    51

4-15 کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده   52

4-16  اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز   52

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

 فصل  پنجم : مطالعه بازار طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

5-1 مقدمه   54

5-2   آمار شیلات استان خوزستان  54

5-3  عرضه  60

5-4  تولید داخلی    60

5-5  واردات   69

5-6  پیش بینی عرضه داخلی  69

5-7   تقاضا   73

5-8  تقاضای خارجی (صادرات)  73

5-9  پیش‌بینی تقاضا    73

5-10   تقاضای داخلی  73

5-11  عمده کانونهای مصرف  73

5-12   تقاضای خارجی (صادرات)  75

5-13 پیش‌بینی تقاضای کل    76

5-14  تحلیل موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا   76

5-15 برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف   77

5-16   جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارایه پیشنهاد   77

5-17 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز  77

 فصل ششم : مطالعه فنی طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

6-1  هدف از ایجاد طرح فراوری آبزیان  80

6-2  محصول تولیدی  80

6-3  دانش فنی پروژه و روش تولید محصول 80

6-4  معرفی خط تولید محصول. 81

6-4-1  فرایند فراوری میگو. 81

6-4-2   فرایند بازیافت پوست میگو   85

6-4-3   فرایند بسته بندی ماهی  86

6-4-4  ماشین آلات خط تولید فراوری آیزیان  87

6-5  برآورد هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی   89

6-6  مساحت زمین   89

6-7  برآرود هزین محوطه‌سازی  90

6-8  برآرود هزینه  ساختمان سازی  90

  • بخش تولید و فراوری ماهی میگو و بایافت پوست میگو 91
  • فضای انبار   91
  • بخش تاسیسات و تعمیر گاه 91
  • بخش اطلاع رسانی (زیرساختهایIT ، خدمات فناوری اطلاعات 91
  • ساختمانهای جنبی و رفاهی پرسنل ،اداری و مدیریت 91

6-9  لیست تجهیزات  91

6-10  برآرود هزینه  تأسیسات  مکانیکی و برقی  93

6-11  برق 93

6-12 سیستم اعلام و اطفاء حریق 94

6-13 سیستم گرمایش و سرمایش  94

6-14  سیستم هوای فشرده  94

6-15  سوخت    94

6-16  ارتباطات  94

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

  • آب  94
  • وسایل حمل و نقل   95
  • تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی  95

6-17  هزینه‌های متفرقه و پیش‌بینی نشده  95

6-18  هزینه‌های قبل از بهره‌برداری  95

6-19   سرمایه در گردش  96

6-20  برآورد هزینه‌های تولید   97

6-21 هزینه آّب، برق، سوخت و ارتباطات 99

6-22  تعمیر و نگهداری  100

6-23  هزینه استهلاک 101

6-24 جدول هزینه‌های ثابت و متغیر  101

6-25  ظرفیت در نقطه سربسر  102

  • زمان‌بندی اجرای طرح  103

فصل هفتم  : صورنهای  مالی طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

7-1 جدول عملکرد سود و زیان  105

7-1 جدول منابع و مصارف  106

7-2 جدول  ترازنامه 107

7-3   جدول عایدات نقدی  108

7-4 برخی از نسبتهای مالی  109

فصل هشتم : جداول محاسبات کامفار

8-1  هزینه های  سرمایه گذاری  با اعمال نرخ تنزیل  112

8-2  جدول هزینه های عملیانی و فروش  113

8-3 نمودار بهای تمام شده محصولات  113

8-4   جدول هزینه های مستقم محصولات  114

8-5  جدول و نمودار نسبت مالی  116

8-6   جدول و نمودار کل فروش  117

8-7  جدول و نمودار تامین مالی  117

8-8  جدول و نمودار بدهی های مالی  118

8-9  نمودار و جدول جریان نقدینگی تجمعی.. 119

8-10  نموارهای نقطه سربسر و حاشیه سود  128

8-11  جدول و نمودار نسبت جاری  129

8-12  جدول و نمودار افزایش در سرمایه در گردش  130

8-13  جدول و نمودار هزینه های مستقیم فراوری ماهی فیله 131

8-14    جدول و نمودار سهم فروش محصول از کل فروش  132

8-15  جدول و نمودار کل فروش و هزینه های  تولید    132

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

طرح مرتبط:  طرح توجیهی قوطی سازی

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.



منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد