طرح توجیهی

تهیه طرح توجیهی صنعتی

طرح توجیهی

تهیه طرح توجیهی صنعتی

طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی

طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی

طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی، این طرح توجیهی آماده  را از سامانه طرح یاب   دانلود کنید. در طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب  طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی

ظروف یکبار مصرف گیاهی بر پایه نشاسته ذرت ساخته می شود  و در مقایسه با ظروف پلاستیکی با محیط زیست سازگار است. این ظروف  در اشکال، اندازه ها و کیفیت های متعدد  تولید می گردد و مصرف آن  بدلیل ارزانی و حفظ بهداشت و جلوگیری از انتقال عوامل بیماری زا  رایج شده است ظروف یکبار مصرف گیاهی  بدلیل تجریه پذیری سریع برگشت به طبیعت و مزیت  بهداشتی بودن در  تماس با مایعات  و غذاهای گرم  دارای بازار رو به رشدی است در تولید گرانول نشاسته توسط میکسر حرارتی می توان از گرانول های  مستربچ  گیاهی نیز استفاده نمود گریدهای مختلف گرانول های گیاهی برای تولید ورق و در ادامه  وکیوم فرمینگ تولید ظرف مورد استفاده قرار می دهند شکل و ظاهر ظروف گیاهی تولید شده از گرانول گیاهی کاملا همانند ظروف پلاستیکی است با این مزیت که مدت زمان  زیست تخریب پذیری آنها بسیار کوتاه است.

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ،  اقتصادی و  مالی 

  • خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح   8

1-2 داده های مورد نیاز ثبت در سامانه صدور مجوز   9

1-3   عنوان طرح  9

1-4 موضوع طرح    9

1-5   ظرفیت تولید در سال   9

1-6  نوع طرح : ایجادی  9

1-7  مشخصات عمومی طرح  9

1-8  مشخصات  دستگاه ها   9

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی   12

1-2 سوابق متقاضی   12

2-2  مشخصات سهامداران   12

2-3  فرم مشخصات مدیریت   12

2-4   مدیریت اجرایی  13

2-5  لیست مجوزهای  قانونی مورد نیاز احداث طرح 13

2-7  توانمندی‌های مدیران واحد  13

فصل سوم  

3   موقعیت استقرار طرح    16

4-1  مزیت های  اقتصادی استان  مرکزی   16   ( مطالعات آمایش سرزمین استان مرکزی  )

4-2  شهرستان زرندیه  17

  • امکان دسترسی واحد به زیرساختها   18

فصل چهارم: بررسی ویژگی‌های استاندارها و کدهای محصولات 

  •  مقدمه 

4-1   مزیت‌های تولید ظروف یکبار مصرف  22

4-2  مزیت‌های تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی  22

4-3  تعاریف موضوعی  23

4-4 تعریف ظروف یکبار مصرف گیاهی 23

4-5  مشخصات و ویژگی‌ها  ظروف یکبار مصرف گیاهی 23

4-6 تنوع انواع ظروف یکبار مصرف  24

4-7  کدهای ISIC ظروف یکبار مصرف  گیاهی 26

4-8  بررسی و ارائه استاندارد  ظروف یکبار مصرف گیاهی  27

4-9   قیمت تولید داخلی و جهانی محصول داخلی  27

4-10  بهداشت محصولات   28

4-11 موارد کاربرد ظروف یکبار مصرف  28

4-12  کالای جایگزین   30  (  طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف تزریقی  ) 

4-13   کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول  30

4-14  ظرفیت محصولات طرح. 30

4-15   ویژگی‌های محصول  30

4-16 اهمیت ظروف یکبار مصرف  در دنیای امروز   31

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل پنجم: آمار عرضه و تقاضا 

  • مقدمه  34

5-1  عرضه   35

5-2   تولید داخلی  35

5-3 پروانه‌های بهره‌برداری ظروف یکبار مصرف کشور  35

5-4   جوازهای تأسیس صادره تولید انواع ظروف یکبار مصرف  35

5-5   لیست مشخصات واحدهای تولیدکننده  ظروف پلاستیکی  یکبار  استان تهران  35

5-6   لیست مشخصات واحدهای تولیدکننده  ظروف پلاستیکی  یکبار استان مرکزی 36

جدول- لیست مشخصات واحدهای تولیدکننده  ظروف پلاستیکی یکبار  استان تهران   36

5-7   آمار تجمعی کل مجوزهای صنعتی استان تهران   37

5-8  عمده کانون‌های مصرف وتقاضا    37

5-9   برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف   38

5-10  جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارائه پیشنهاد  38

فصل ششم: مطالعه فنی  و مالی  طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی

  • هدف از ایجاد طرح. 40

6-1  محصول تولیدی  40

6-2  دانش فنی پروژه و روش تولید محصول  40

6-3   تکنولوژی‌های مرسوم در فرآیند تولید  ظروف یکبار مصرف  41

6-4  روشهای مختلف تولید ظروف یکبار مصرف 41

6-5   گرانول ساز ی. 41

6-6   تولید ورق  41

6-7  الکتروفرمینگ.. 42

6-8  قالبگیری فشاری  forming Pressure  

6-9   قالبگیری با ایجاد خلاء  forming Vacuum

6-10  قالبگیری به روش درهم رفتن forming mold Matched 

6-11  قالبگیری با ایجاد خلاء  

6-12  قالبگیری به روش در هم رفتن. 43

6-13 فرآیند تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی   44

6-14   ماشین‌آلات و تجهیزات اصلی خط تولید  45

6-15   تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی   46

6-16  مزایای اتوماسیون خط تولید47

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

6-17   هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی 

6-18   مساحت زمین  50

6-19   محوطه‌سازی.. 51

6-20  ساختمان سازی 51

  • بخش تولید.. 52
  • فضای انبار. 52
  • نگهبانی و سرایداری 52
  • ساختمان‌های جنبی و رفاهی پرسنل، اداری و مدیریت  52

6-21  تجهیزات صنعتی 53

6-22   تأسیسات مکانیکی و برقی 54

6-23  وسایل حمل‌ونقل  55

6-24  تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی   56

6-25  هزینه‌های متفرقه و پیش‌بینی‌نشده  56

6-26  هزینه‌های قبل از بهره‌برداری  56

6-27  سرمایه در گردش  57

6-28  هزینه‌های تولید. 58

6-29 حقوق و دستمزد  58

6-30  هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات  59

6-31  تعمیر و نگهداری  60

  • ارزش دارایی  60

6-32  هزینه استهلاک   60

6-33  جدول هزینه‌های ثابت و متغیر  60

6-34  زمان‌بندی اجرای طرح  61

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل هفتم:  صورت‌های مالی طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی

7-1   پیش‌بینی عملکرد سود و زیان   64

7-2  جدول پیش‌بینی منابع و مصارف   65

7-3  جدول پیش‌بینی ترازنامه   66

7-4  جدول عایدات نقدی 67

7-5  برخی از نسبت‌های مالی  68

طرح مرتبط: طرح توجیهی تولید انواع ظروف فلزی

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن: 02166418908  هماهنگ فرمایید.




منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد